Покрет за Бијељину уз Мићу Мићића :: Semberija INFO ::

 

Покрет за Бијељину уз Мићу Мићића


Споразум подршке кандидату СДС-а за градоначелника Бијељине Мићи Мићићу, потписали су предсједник ГО СДС Бијељина Мићо Мићић и предсједник Покрета за Бијељину Миленко Митровић. Према Мићићевој најави, ријеч је о једном у низу потписивања споразума подршке.



- Са Покретом за Бијељину, првим са којима смо потписали споразум, крећемо у потписивање споразума и формирање шире коалиције, која ће у наредне четири године, а након побједе на окотобарским изборима, одговорити свим изазовима и потребама наших грађана“, рекао је Мићић након потписивања споразума и нагласио да је отварање нових радних мјеста, останак становништва на овим просторима и даљи развој Бијељине, приоритетан задатак.

редсједник Покрета за Бијељину Миленко Митровић истакао је да су на састанку ГО Покрет за Бијељину донијели једногласну одлуку о потписивњу споразума, јер им је искрено стало до још боље Бијељине и боље будућности грађана.

- Покрет подржава настојање да се реализују потребни инфраструктурни пројекти, да се отварају нова радна мјеста и да у наш град долазе крупне инвестиције, јер циљ нам је да се осјети бољитак на овом подручју, да задржимо наше становништво“, рекао је Митровић и нагласио да само јединственим наступом, Град Бијељина може остварити бољитак и ићи напријед.

​Семберија инфо - О.Стјепановић