БОРЦИ СУ ИСКРЕНИ СТВАРАОЦИ И ЧУВАРИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

БОРЦИ СУ ИСКРЕНИ СТВАРАОЦИ И ЧУВАРИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Ломљењем славског колача чланови Градске борачке организације обиљежили су и након тога прославили Крсну славу – Света три јерарха.

Миодраг Стевановић, предсједник Градске борачке организације Бијељина поздравио је све припаднике Градске борачке организације, истакавши да на подручју Бијељине живи више од двадесет хиљада демобилисаних бораца.

„Физички није изводљиво да се сви окупимо на једном мјесту. Припадници Борачке организације нису задовољни због посљедњих дешавања и оптужби усмјерених на наше највише ратне руководиоце. Борци су искрени ствараоци Републике Српске и овом приликом позивам све републичке институције да више рачуна поведу о рјешавању борачких питања. Сви смо ми били спремни да жртвујемо своје животе за отаџбину. Очекујемо да након толико година од завршетка рата  демобилисани борци живе нормално и у миру. Овом приликом ћу подсјетити да је српски јунак Ратко Младић, и жив и мртав, наш највећи ратни херој и желим му дуг живот и добро здравље“, поручио је том приликом Стевановић.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић, кум славе, честитао је славу припадницима Борачке организације града Бијељина и том приликом изразио задовољство што се велики број припадника Градске борачке организације и њихових гостију појавио на слави.

портал Семберија инфо (Љ.Љубојевић)