Одржан састанак Извршног одбора РСС, приступила три нова члана :: Semberija INFO ::

 

Одржан састанак Извршног одбора РСС, приступила три нова члана


У Бијељини је синоћ одржан састанак Извршног одбора Републичке странке Српске /РСС/ на којем су у чланство овог радног тијела изабрани Татјана Керовић, др Игор Поповић и Илија Борковић, а Предсједништво РСС је након добродошлице наведеним члановима изразило задовољство што странка из дана у дан постаје богатија за квалитетне, професионално остварене и доказане људе.
 
- Одржали смо веома конструктиван састанак на којем смо потврдили програмске циљеве за 2024. годину. РСС је све снажнији политички субјект у Бијељини и Семберији, а постајемо присутни и у све већем броју општина и градова Републике Српске. Вечерашњи пријем три нова члана у Извршни одбор доказује да су грађани Бијељине у нашем дјеловању видјели искреност, одлучност и знање како да поправљамо амбијент локалне заједнице – саопштено је из Републичке странке Српске.
 
Сједиште Републичке странке Српске, коју је основао познати привредник и хуманиста Славенко Ристић, налази се у Бијељини, а странка је у кратком временском периоду формирала градске и општинске одборе и у Братунцу, Брчком, Палама, Зворнику, Угљевику, Лопарама и Власеници.