МЛАДИ СДС БИЈЕЉИНА ИЗАБРАЛИ ГРАДСКИ ОДБОР: Слиједи избор предсједника младих :: Semberija INFO ::

 

МЛАДИ СДС БИЈЕЉИНА ИЗАБРАЛИ ГРАДСКИ ОДБОР: Слиједи избор предсједника младих


На синоћ одржаној изборној Скупштини Градског одбора Актива Младих Српске демократске странке Бијељина, на којој је учествовао 201 делегат, изабран је нови Градски одбор страначког подмлатка СДС који чини 64 члана.



- Омладинци су на Скупштини су изабрали нови Градски одбор Актива Младих Српске демократске странке чији први посао ће бити избор новог предсједника Актива. Пред новим предсједником, али и новим Градским одбором ће бити одговорне дужности, имајући у виду да нам сљедеће године предстоје локални избори на којима млади традиционално одраде огроман дио страначких обавеза’’, изјавио је након Скупштине тренутни предсједник Актива Младих СДС Бијељина Владимир Љубојевић.

На Скупштини се обратио и предсједник Градског одбора СДС Бијељина Мићо Мићић, који је поручио mладима СДС да је кључ политичког успјеха поштовање себе, али и поштовање других, укључујући и политичке противнике.



- Поштујући Републику Српску, за коју су многи погинули, али и поштујући све друге, можемо очекивати да нам буде боље. Тај принцип је пресудан за бољи живот у свакој земљи, а поготово у сложеној држави каква је БиХ. Свађа ником не доноси добро и зато треба поштовати и политичке противнике, јер је стабилност кључ напретка сваке заједнице, било локалне, било шире заједнице’’, закључио је Мићић, додајући да СДС од времена стварања Републике Српске до данас води одговорну политику чији основни принцип је сарадња и да тако треба да остане и убудуће.