Јавни позив за прикупљање приједлога за додјелу признања града за волонтерски активизам :: Semberija INFO ::

 

Јавни позив за прикупљање приједлога за додјелу признања града за волонтерски активизам



Градска управа Града Бијељина распоисала је јавни позив за прикупљање приједлога за додјелу признања града за волонтерски активизам у складу са Одлуком о награђивању волонтерског активизма у Граду Бијељина.

Признања се додјељују организаторима волонтирања и волонтерима појединцима, као кандидатима за додјелу признања "Захвалница волонтеру/организатору волонтирања" и „Награда Града Бијељина за волонтерски активизам“.

Приједлог за додјелу признања „Награда Града Бијељина за волонтерски активизам“ мора садржати:
- назив награде за коју се предлаже,
- податке о предлагачу и кандидату за додјелу признања (име и презиме за физичка лица, односно назив, сједиште и име овлашћене особе за правна лица ),
- писану сагласност кандидата за учешће у овом поступку одабира,
- опис најзначајнијих волонтерских акција и њихов значај за ширу друштвену заједницу,
- попис приложене документације која потврђује да кандидат испуњава прописане услове и критеријуме у подручју за које се додјељује ово признање Града (потврда, уговор, извјештај, брошура, новински или други медијски запис и сл.).

Приједлог за признање „Захвалница волонтеру/организатору волонтирања“, поред наведеног кандидата и предлагача, мора садржати и образложење односно разлоге због чега се неко лице предлаже. Уз приједлог се може доставити и одговарајућа документација, а обавезно ће се доставити по захтјеву Комисије.

Пријаву могу поднијети сва заинтересована физичка и правна лица. Пријаве се подносе  на основу јавног позива на обрасцу за пријаву који прописује Комисија за додјелу признања за волонтерски активизам.

Рок за достављање приједлога истиче 21. дана од објављивања јавног позива у Службеном гласнику Града Бијељина, на огласној табли Градске управе Града Бијељина и званичној интернет страници Града Бијељина http://www.gradbijeljina.org.

Више информација на:

Одсјек за локални економски развој и европске интеграције
Градска управа Града Бијељина