Три деценије постојања и рада :: Semberija INFO ::

 

Три деценије постојања и рада


Педагошки факултет у Бијељини организује низ свечаности поводом прославе јубилеја - 30 година рада Педагошког факултета, XИИИ научног скупа са међународним учешћем ,,Наука и настава данас" и ИИИ стручног скупа ,,Наука и настава данас".
 
Како је најављено, 21. септембра, у великој сали Центра за културу ,,Семберија" биће одржана свечана академија и представљање монографије Педагошког факултета ,,Источник образовања - 30 година рада Педагошког факултета"
 
Другог дана, у петак 22.септембра у сали за састанке Педагошког факултета биће отворен XИИИ научни скуп са међународним учешћем ,,Наука и настава данас" и ИИИ стручни скуп ,,Наука и настава данас".
 
Према најавама са факултета, XИИИ научни скуп са међународним учешћем ,,Наука и настава данас”, који организује Педагошки факултет са партнерима окупиће истраживаче и стручњаке из различитих области из 11 земаља, чиме ће Бијељина постати центар научног дијалога и размјене знања. Укупно ће бити презентовано 99 радова са 172 аутора, чинећи овај догађај изузетном платформом за размјену идеја и сазнања. 
 
У оквиру ИИИ стручног скупа пријављено је више од 50 просвјетних радника који ће учествовати у трансферу знања и повезивању теорије и праксе, те струке и науке кроз активне дискусије током три планирана пленарна предавања.