У Бијељини свечано отворен MASS – light продајни салон :: Semberija INFO ::

 

У Бијељини свечано отворен MASS – light продајни салон


У Бијељини су данас за све купце који траже идеалну расвјету за свој дом или простор  на адреси Комитска улица број 5 ( у кругу комплекса свечаног салона „Exkluziv“ ) свечано отворена врата MASS – light продајног салона.



Отварање MASS – light продајног салона је партнерски пројекат фирме M&M eko-elektro Бијељина и компаније Saša Trade d. o. o.


 
Миленко Мићановић, директор фирме M&M eko-elektro Бијељина, подсјетио је да фирма M&M eko-elektro Бијељина постоји од 2010. године и да се бави извођењем радова, пројектовањем ентеријера и трговином, а да  сарадња са MASS – light-ом траје од 2013. године.



-Први већи пројекат са MASS – light-ом имали смо 2017. године када смо отворили прву радњу, која је била много мања него она коју имамо у Улици Стефана Дечанског у Бијељини. Потреба за већим простором јавила се из разлога зато што је MASS – light проширио свој асортиман. Изложбени простор новоотвореног салона тренутно се простире на 400 метара квадратних. Трудили смо се да у нашем салону заступимо све врсте лед расвјете, уличних  и дворишних лампи, лустера... У нашем продајном салону свако може да пронађе расвјету за уређење дома, дворишта и пословног простора“, истакао је Мићановић и додао да ће купци у трајању од три дана, односно данас, у петак и суботу моћи остварити попуст од 20% на комплетан асортиман производа у салону.




Дејан Павловић, менаџер компаније MASS – light са сједиштем у Добоју, истакао је да је новоотворени салон у Бијељини једини у овом дјелу БиХ, те се захвалио њиховим партерима Миленку и Младенку Мићановићу на сарадњи која траје већ 10 година.



-Дошао је и тај дан када отварамо један гламурозан салон расвјете који ће задовољити потребе свих наших купаца, архитекти, те дизајнера који неће морати ићи на запад да траже квалитетну расвјету, него, од данас имају све на једном мјесту. Све што долази са запада актуелно је и у нашој земљи, тако и расвјета. Ми смо то препознали заједно са нашим партнерима и направили један искорак у декоративној расвјети који је на врхунском нивоу. Што се тиче расвјете, можемо рећи запад је данас овдје“, закључио је Павловић.





Приликом отварања, присутни су уживали у музичком програму који је изводио квартет „Увертира“.







(Семберија инфо)