"ПОКРЕНИМО БИЈЕЉИНУ" У ВРШАНИМА: ДОЛАЗЕ БОЉИ ДАНИ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ :: Semberija INFO ::

 

"ПОКРЕНИМО БИЈЕЉИНУ" У ВРШАНИМА: ДОЛАЗЕ БОЉИ ДАНИ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ


У оквиру припрема за предстојећи референдум Коалиција "Покренимо Бијељину" вечерас је одржала трибину у Вршанима. Како су истакли представници странака које чине Коалицију, овај састанак је уприличен како би се са мјештанима Вршана али и околних села поразговарало о разлозима за опозив актуелног градоначелника Бијељине.


 
-Као што и сам назив наше коалиције говори, циљ нам је да након двије године стагнације, покренемо Бијељину у правцу развоја и отварања нових радних мјеста. Свједоци смо да се тренутни градоначелник није много мјешао у свој посао, да су изостали комунални и инфраструктурни пројекти за које је надлежна Градска управа са њим на челу. Вечерас ћемо, као и претходних дана разговарати са мјештанима Вршана и појаснити им зашто је важно да у недјељу изађу на референдум и подрже смјену, односно опозив градоначелника", рекао је Мирослав Миловановић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина.


 
Становништво Мјесне заједнице Вршани као и околних мјесних заједница се највећим дјелом бави пољопривредном производњом. Представници Коалиције су истакли да је дјеловањем одборника Скупштине Града Бијељина помоћ аграру из градског буџета у претходном периоду, стално увећавана. Потцртане су и оне ситуације у којима је изостанком или спором реакцијом градоначелника и одговорних из Градске управе пољопривредницима Семберије начињена значајна штета.


 
-Примјетили смо претходних дана да људи из сеоских мјесних заједница више воле непосредни контакт са политичким представницима. Зато смо вечерас овдје у Вршанима да разговарамо са нашим вриједним људима како бисмо им објаснили зашто је важно да од 20. марта покренемо ствари у нашем граду у правом смјеру", изјавио је Милан Дакић, предсједник Градског одбора ДЕМОС-а.


 
(Семберија инфо)