"ПОКРЕНИМО БИЈЕЉИНУ" У ХАСАМА: БИЈЕЉИНА МОРА БОЉЕ! :: Semberija INFO ::

 

"ПОКРЕНИМО БИЈЕЉИНУ" У ХАСАМА: БИЈЕЉИНА МОРА БОЉЕ!


Представници Народне коалиције „Покренимо Бијељину“ одржали су вечерас трибину у Хасама. Окупљеним грађанима су се обратили представници СНСД-а, Покрета за Бијељину, СДС Семберија – Мићо Мићић и ДЕМОС-а. Као и на свим досадашњим трибинама одржаним широм Семберије грађани су позвани да на референдуму у недјељу, 19. марта, подрже опцију ЗА ОПОЗИВ.

- Окупили смо се вечерас у Хасама на овом великом народном скупу да пошаљемо поруку да Бијељина више нема времена за чекање. Претходне двије године су нажалост изгубљене и за седам дана имамо прилику са народом Семберије покренути наш град. Доста је било стагнације", изјавио је Александар Ђурђевић, предсједник Скупштине Града Бијељина.



Говорници су нагласили да се у јавном животу Семберије тренутно присутна два концепта. Концепт свађе, раскола, несарадње са вишим нивоима власти и концепт окупљања свих конструктивних снага у Семберији.

- Желим да кажем да ми не рушимо никога. Ми само желимо Бијељину вратити на стазе успјеха на којима је била до 2020. године. Сви знамо да је до уназад двије године Бијељина била град који се најбрже развијао у Републици Српској. Свједоци смо да је тај тренд у посљедње двије године не само успорен него је у потпуности заустављен. Жао ми је због оваквог стања у којем први човјек Бијељине ни по ком основу не консултује представнике ни државних ни републичких власти али ни већине у Скупштини Града Бијељина. Вјерујем да ћемо, почевши од 20. марта оставити овај период стагнације иза нас и Бијељину вратити на мјесто које јој припада", рекао је Чедомир Стојановић, посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине.


Семберија инфо