Још једна хуманитарна акција угоститељског локала „S caffe“: Божић за све :: Semberija INFO ::

 

Још једна хуманитарна акција угоститељског локала „S caffe“: Божић за све


Да су запослени, власник, као и гости бијељинског угоститељског локала „S caffe“ хумани и спремни да помогну онима којима је помоћ најпотребнија, потврђује и данашња хуманитарна, седма акција.

Александар Саша Стојановић, власник угоститељског локала „„S caffe“, истакао је да је овогодишња акција најуспјешнија од свих претходних.

- Веома сам срећан и радостан што ћемо ове године усрећити двије породице. Овом приликом желио бих да се захвалим запосленима у Дневном центру за дјецу са сметњама у развоју Центра за социјални рад, који су нам изашли у сусрет и одабрали породицу са двије дјевојчице са сметњама у развоју којима ћемо поклонити бијелу технику и новчана средства. Друга породица јесте породица нашег пријатеља, чије је дијете, нажалост, обољело и овом приликом желимо да помогнемо новчаним средствима за његово лијечење“, казао је Стојановић и овом приликом се захвалио свима који су помогли да се овогодишња хуманитарна акција успјешно проведе, медијима, пријатељима, гостима локала, као и мото клубу из Базела.



Невена Ранкић, руководилац службе Дневног центра за дјецу са сметњама у развоју Центра за социјални рад, подсјетла је да су прошле година Александар Стојановић, власник угоститељског локала „„S caffe“, заједно са пријатељима, обрадовали  новогодишњим пакетићима малишане у Дневном центру, те да се и ове године сарадња наставила.

- Ове године Саша нас је опет контактирао, са жељом да овај пут направи нешто другачије. Питао је да ли постоји породица којој су потребни кућни апарати или нешто слично што је потребно за домаћинство.  Након разговора са њим, запослени у Дневном центру одлучили су која би то породица могла бити и у договору са том породицом одлучили смо шта је оно што им је најпотребније. Овом приликом захваљујемо се Саши и његовим пријатељима коју су одлучили да их обрадују“, истакла је Ранкићева.


​Семберија инфо - С. Ристановић