ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД БИЈЕЉИНЕ: Покушао да рони с рођаком и нестао у Дрини :: Semberija INFO ::

 

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД БИЈЕЉИНЕ: Покушао да рони с рођаком и нестао у Дрини


Полиција и рониоци јуче су пронашли тијело младића Огњена Пантића (20), који је у уторак нестао приликом купања на ријеци Дрини у селу Амајлије код Бијељине, потврђено је за Српскаинфо.

Тијело несретног младића пронађено је на око 400 метара удаљености од мјеста гдје је нестао.

У потрагу за Пантићем била је укључена полиција, рониоци и припадници Цивилне заштите Бијељине.

Портпарол Полицијске управе Бијељина Александра Марић рекла нам је да је полицији у уторак у 18.15 пријављено да је нестао младић приликом купања.

– На лице мјеста одмах је упућена полицијска патрола – истакла је Марићева.

Према незваничним информацијама, Пантић је са још једним рођаком у уторак дошао на купање на ријеку Дрина у мјесту Амајлије.

– Наводно је у једном тренутку ушао у воду и заронио, а његов рођак је послије неког времена примјетио да он није изронио из воде. Покушавао га је дозвати и наћи, али није успио. Позвао је и остале купаче и рибаре који су били у близини да му помогну, али потрага није дала резултате – рекао је један од очевидаца несреће.

Према његовим ријечима, одмах су позвали полицију и обавијестили их шта се десило.

Један од очевидаца, Драгослав Марковић, рекао је да када је дошао на ријеку да је видио двојицу младића у води, али да није посебно обраћао пажњу.

– Отишао сам ниже око 300 метара и кренуо да пецам, а након пола сата дотрчао је један момак и рекао да је његовог друга однијела Дрина – испричао је Марковић.

Он је појаснио да му је тај младић рекао да су покушавали ронити, али да ниједан не зна да плива.

– Са још неким купачима отишли смо до тог мјеста и покушали га наћи, али нигдје га нисмо примјетили – појаснио је Марковић.

У Цивилној заштити Бијељина рекли су нам да је полиција од њих тражила два чамца и возаче и да су им то омогућили.

Српска инфо/Инфо Бијељина