ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ПРИЈАТЕЉ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ПРИЈАТЕЉ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ


ПРИЗНАЊЕ ДЈЕЧИЈЕМ ВРТИЋУ ,,ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ''

 У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци 21.октобра одржана је завршна конференција ВИ фазе иницијативе ,,Школе/предшколске установе пријатељи правилне исхране". 
 
Конференцији су присуствовали министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић, министар просвјете и културе Наталија Тривић, представници ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске и представник Уницеф-а БиХ Алдина Буква Махмутовић.
 
Овом приликом ЈУ Дјечији вртић ,,Чика Јова Змај" Бијељина добила је признање да је успјешно реализовала ПУППИ иницијативу која има за циљ унапређење здравља и промоцију здравих животних стилова, са посебним акцентом на унапређење исхране и физичке активности у предшколским установама.

-Са поносом можемо рећи да је наша Установа добила наведено признање, што је још једна потврда квалитета рада, као и потврда да кроз свој рад дајемо допринос здравом развоју дјетета и усвајању правилних и здравих навика живота!

Велико хвала дјеци, родитељима и васпитачима  који су узели активно учешће у свим активностима реализованим у оквиру ове иницијативе'', поручено је из Дјечијег вртића ,,Чиак Јова Змај''.