СДС БИЈЕЉИНА, САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ :: Semberija INFO ::

 

СДС БИЈЕЉИНА, САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


Сутра Српску демократску странку очекују вјероватно најважнији унутарстраначки избори у претходних 20 година.
У тренутку дубоке кризе у којој је странка већ неколико година из низа објективних, али и субјективних разлога, сад нам је најпотребније да погледамо једни друге у очи, превазиђемо подјеле и вратимо Српску демократску странку на мјесто које јој припада од оснивања и странке и Републике Српске.

Због тога, а прије свега због јединства које нам је пријеко потребно, одустајем од кандидатуре за предсједника Српске демократске странке, дајући тиме конкретан допринос у постизању консензуса око једног кандидата.
Хвала Градском одбору СДС Бијељина који ми је указао повјерење, предложивши ме за предсједника и свим људима из других одбора који су изразили жељу да ме виде на челу СДС.

Градски одбор СДС Бијељина и ја ћемо свим снагама подржати новог предсједника и руководство СДС, а позивам и све остале чланове Српске демократске странке, прије свега, новог предсједника СДС да нам већ од првог дана после унутарстраначких избора први и најважнији задатак буде опоравак СДС. Живјела Српска демократска странка, живјела Република Српска!