БИЈЕЉИНА ИМА ПЕТ ЗЛАТНИХ ДЈЕВОЈЧИЦА :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА ИМА ПЕТ ЗЛАТНИХ ДЈЕВОЈЧИЦА


У Бијељини је јуче у организацији Регионалног карате савеза Бирач, Мајевица, Семберија и Посавина и Карате савеза Републике Српске одржано појединачно и екипно Првенство Републике Српске за дјецу до 13 година. 

Технички организатор Првенства био је Карате клуб "УНСУ" из Бијељине који је уз директну помоћ и покровитељство Скупштине Града Бијељина учинио све да на најбољи начин угости клубове и дјецу из цијеле Републике Српске. 
 
 
-Честитам организатору Карате клубу „УНСУ“ на одличној организацији. Скоро 500 дјечака и дјевојчица је у Бијељини из преко 40 клубова. То је на понос нашем граду. Надам се да ће Град бити домаћин што више оваквих догађаја, да ће нам долазити драги гости и носити лијепо искуство из нашег града и увијек нам се враћати. Надам се и да ће убудуће спорт у Бијељини имати већу подршку како Града, тако и Министарства“, рекао је Александар Ђурђевић, предсједник Скупштине Града Бијељина приликом проглашавања првенстава отвореним.
 
У укупном екипном пласману најуспјешнији је био КК „Херцеговац“ из Билеће, потом КК „Синђелић“ из Бањалуке док су каратисти КК „УНСУ“ изборили треће мјесто. Трећем мјесту у екипној конкуренцији допринијело је пет дјевојчица КК „УНСУ“ које су од јуче првакиње Републике Српске у својим категоријама а оне су: сестре, Мијић Милица и Мијић Марија, Вујић Миа Милица, Трифковић Марија и Гавриловић Марија.

Семберија инфо