ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ ВЕЧЕРАС У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ ВЕЧЕРАС У БИЈЕЉИНИ


Подсјећамо, с обзиром да је већ раније најављено, у Бијељини ће гостовати др Бранимир Несторовић, познати  педијатар, пнеумолог и алерголог, редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Београду у пензији и бивши начелник Службе пулмологије и алергологије Универзитетеске дечије клинике ,,Тиршова'', а од појаве пандемије корона вируса доктор који је уливао повјерење и храбрио народ и на тај начин добио епитет ,,омиљени доктор'' у региону.

Због охрабрујућих ставова о корона вирусу, др Несторовић је често наилазио на бројне осуде, уз објашњења да његове тврдње нису научно утемељене.

Како је најављено, др Бранимир Несторовић ће у Бијељини вечерас, са почетком у 20 сати, говорити о алтернативном лијечењу од канцерогених и других тешких обољења. Како незванично сазнајемо, велико је интересовање Сембераца за предавање др Несторовића, а улаз је слободан.

Подсјећамо, др Бранимир Несторовић је у децембру прошле године основао Удружење за заштиту и унапређење  положаја деце ,,Витезови реда змаја'', поручивши да је спреман да се политички ангажује, што је и учинио. На предстојећим изборима у Србији биће носилац листе ,,Професор др Бранимир Несторовић-Снага саборности народа Србије''.