САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНСД БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНСД БИЈЕЉИНА


Foto
Да је градоначелник Бијељине залутао у политику и друштвене токове који поред њега пролазе као фурија, говори и његово јучерашње несналажење приликом посјете Бијељини градоначелника Београда Зорана Радојичића. Сваком човјеку у Семберији је част да угости високу званицу из Београда и да се домаћински понаша, а не да га обмањује и шири неистине.

Градоначелник Бијељине је јуче први пут обишао радове на изградњи дионице ауто-пута у Срему и новог моста преко Саве и прилично невјешто и безуспјешно покушавао да се укључи у причу о овом капиталном пројекту.

Као што је широј јавности познато, капитални пројекат финансира Србија, а Република Српска има обавезу да заврши дионицу на својој територији, чиме ће се на квалитетан начин повезати са Београдом и остатком Србије.

Оно што је градоначелник Бијељине прећутао свом београдском колеги, јесте чињеница да од првог дана свог мандата снажно опструише поменути пројекат, чиме жели да нанесе штету братским односима Србије и Републике Српске. Због тога нас и не чуди његова збуњеност приликом обраћања градоначелнику Радојичићу и јавности на обали Саве. Посебно нас брине, али и не изненађује, што градоначелник Петровић скрива своју неславну улогу, јер од њега можемо свашта очекивати.

Градски одбор СНСД Бијељина осуђује овакво понашање градоначелника Петровића које је крајње некоректно и доказ да није дорастао функцији коју обавља.

Такође, поздрављамо долазак градоначелника Београда у Бијељину, што је доказ његових добрих намјера, и тежња да се добросусједски и братски односи развијају у најпозитивнијем смјеру.