„У СУСРЕТ ПРАЗНИЦИМА“, ВЕСЕЉУ И НАДИ У БОЉУ БУДУЋНОСТ! :: Semberija INFO ::

 

„У СУСРЕТ ПРАЗНИЦИМА“, ВЕСЕЉУ И НАДИ У БОЉУ БУДУЋНОСТ!


Новогодишње дружење „У сусрет празницима“, у организацији Републичке странке Српске, окупило је десетине грађана Бијељине у Улици Светог Саве, гдје су уз кувано вино и музику разговарали о локалној заједници у којој живе, будућности другог по величини града у Српској, а предсједник РСС Младен Петровић пожелио је суграђанима срећне новогодишње и божићне празнике.
 
- Новогодишњи празници са собом носе радост, весеље, наду у боље сутра, па је и РСС одлучила да ту позитивну енергију подијели са другима. Свим грађанима католичке вјероисповијести честитамо данашњи празник – Божић, као и предстојећу Нову годину, православни Божић и Православну нову годину. Сматрам да је свако дружење изврсна ствар, јер се у данашње вријеме изгубила блискост која је некада постојала – поручио је Петровић.
 
Он је истакао да је Републичка странка Српске данас почела важну акцију, а ријеч је о дијељењу заставица поводом Дана Републике.
 
- Ту активност, наши вриједни омладинци, спроводиће све до 9. јануара. Циљ нам је да што већем броју грађана подијелимо заставице које смо осмислили тако да могу да их истакну на њиховим прозорима и да достојно дочекамо 30. рођендан Републике Српске – нагласио је Петровић.
 
Он је позвао све грађане Бијељине који су у прилици да данас до 16.00 часова дођу на плато испред кафића „Хемингвеј“, да у добром расположењу закораче ка новој години.
 
- Надам се да ће и пандемија која нам свакодневно одузима највише пажње, као и сви други проблеми, остати за нама. Да ћемо се више радовати у 2022. години и више се посветити неким малим стварима у којима и јесте чар живота – додао је Петровић.