Промоција талената Града Бијељине у Центру за културу: Најбољи треба да буду узор другима :: Semberija INFO ::

 

Промоција талената Града Бијељине у Центру за културу: Најбољи треба да буду узор другима


У бијељинском Центру за културу вечерас је одржана промоција талената Града Бијељине. Таленти су у области спорта, културе, образовања, а међу њима и они који су добили награде на бројним такмичењима.

Међу бијељинским талентима је и Магдалена Савић, ученица бијељинске Гимназије “Филип Вишњић”,  математичарка и физичарка са бројним наградама, а свира и клавир и бави се спортом.



Она је за портал “Семберија.инфо” изјавила да ће и у наредном периоду дати све што може да представи себе и свој град у најбољем могућем свјетлу.

“Много ми значи подршка породице, коју изузетно цијеним и породица ми је највећа подршка. Уз њих, подршку, љубав и топао породични дом све је лакше”, нагласила је Магдалена Савић.

Много среће свим бијељинским талентима пожелио је и градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, који им је пожелио много успјеха у наредном периоду.



Љубица Млађеновић из Одјељења за друштвене дјелатнисти Градске управе Бијељина  рекла је да је поносна на одржавање ове манифестације, која се организује већ дуги низ година.

Семберија инфо - Фото и текст: З.Кусмук