НАСТАВАК СЈЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА 15. ЈУНА :: Semberija INFO ::

 

НАСТАВАК СЈЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА 15. ЈУНА


Пета по реду сједница Скупштине Града Бијељина, биће настављена у уторак, 15. јуна, а у наставку ће бити разматрани извјештаји неколико јавних предузећа и установа, договор је одборника локалног парламента. Предсједник Скупштине Александар Ђурђевић је први дио засједања оцијенио конструктивним.

- С обзиром да су на дневном реду биле и значајне одлуке када су у питању дјеца у вртићима и новорођена дјеца, те да одлуке о субвенцијама не треба доносити исхитрено и да их треба дорадити. Данас смо усвојили одлуке које се односе на стипендирање ученика и студената, награђивање ученика и студената, превоз лица са инвалидитетом“, рекао је Ђурђевић и додао да ће се у уторак, између осталог,  разматрати извјештаји и програми рада јавних предузећа и установа.

Градоначелник Љубиша Петровић  је истакао да су се усагласили око наставка сједнице за уторак, са почетком у 9 часова.

- Усвојен је одређен број веома битних одлука, а у наставку сједнице ћемо расправу водити о раду јавних предузећа и установа, што ће показати како се ко опходи према онима који не раде у складу са позитивним пословањем, али и онима који раде добро“, рекао је Петровић.

Семберија инфо - О. Стјепановић