ТУРИСТИЧКИ ВАУЧЕРИ ЈОШ УВИЈЕК МОГУ БИТИ ИСКОРИШТЕНИ :: Semberija INFO ::

 

ТУРИСТИЧКИ ВАУЧЕРИ ЈОШ УВИЈЕК МОГУ БИТИ ИСКОРИШТЕНИ


Туристичка агенција „Happy Travel“ подсјећа грађане Бијељине и Семберије да је до 31.12.2020. године продужен рок за кориштење права на поклон туристички ваучер у износу од 100 КМ.
 
„Сви пунољетни грађани Републике Српске добили су право на поклон туристички ваучер у вриједности од 100 КМ који се уз продужење рока кориштења може искористити до краја 2020. године. Зашто бисте пропустили прилику да проведете пријатан викенд на неком лијепом мјесту у Републици Српској?“, питају се у овој реномираној бијељинској путничкој агенцији.
 
Ваучер у вриједности од 100 КМ можете искористити приликом резервације смјештаја у Републици Српској за бар двије ноћи. Такође, можете искористити и два ваучера за двије особе ако резервишете смјештај за бар 3 ноћења. Можете резервисати смјештај за викенд на Јахорини, у Требињу, Бањи Врућици, Термама Озрен или једноставно изаберите неки од 45 хотела са сајта HAPPY TRAVEL-а (www.happytravelbn.com).
 
"Оно што можете изабрати је да ли желите ићи сопственим превозом или желите да Вам ми организујемо све - превоз, смјештај, пратиоца групе и комплетан викенд програм. Аплицирање за туристички ваучер за Вас ће урадити наши агенти продаје. Дођите у агенцију са личном картом, а све остало је наша брига. Не морате се оптерећавати администрацијом, обрасцима, пријавама... Ми ћемо све урадити. Цијена аранжама ће се одмах умањити за вриједност ваучера од 100 КМ", поручују из агенције.
 
Искористите никад повољније цијене за викенд пакете! Уз минималне доплате, можете провести сјајан викенд. Свакако, најтраженија је понуда викенд на Јахорини уз доплату од 30 КМ. Да ли можете замислити боље проведен викенд од планинских шетњи, вожње жичаром, боб стазом, а све у хотелу Бистрица са базеном и свим пратећим садржајима.


Semberija  info