ГРАДОНАЧЕЛНИК МИЋИЋ ОСУДИО ВАНДАЛСКИ ЧИН РАЗБИЈАЊА ПРОЗОРА НА ЏАМИЈИ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК МИЋИЋ ОСУДИО ВАНДАЛСКИ ЧИН РАЗБИЈАЊА ПРОЗОРА НА ЏАМИЈИ


Поштовани грађани Града Бијељина,

Синоћ се, после дужег времена, у нашем Граду догодио напад на вјерски објекат – разбијени су прозори на Атик џамији у центру Бијељине.

Поред најоштрије осуде овог чина, упућујем питање свим суграђанима: да ли желимо да живимо у локалној заједници у којој заједно радимо и трудимо се да живот свима буде бољи или желимо непријатељство, неповјерење и нестабилност, који ником добра донијели нису?

Чврсто вјерујем да су сви грађани, уз неколико изузетака међу којима су и починиоци синоћњег напада, свјесни да у нашој равници има мјеста за све који је воле и да нема потребе за нападима ни на кога, па ни на вјерске објекте. Имамо друштво у којем једни друге поштујемо и не дозволимо да неодговорни појединци покваре све оно што годинама стрпљиво градимо, за добро сваког становника Семберије, без обзира како се зове и како се обраћа Богу.

Зато молим све суграђане да се суздрже од провокација и да се окренемо будућности Семберије, како због садашњих генерација, тако и због генерација које ће нас наслиједити.
 
ГРАДОНАЧЕЛНИК
Мићо Мићић