Мажоретке донијеле дух Медитерана у Семберију :: Semberija INFO ::

 

Мажоретке донијеле дух Медитерана у Семберију


Град Бијељину посјетио је Караван мимозе из Херцег Новог који је најавио јубиларни 50. Карневал мимозе, а Тргом краља Петра Првог Карађорђевића продефиловале су мажоретке, градска музика и кловнови.
 
Далибор Вуковић из Туристичке организације Херцег Новог изјавио је да ће манифестација почети 1. фебруара, а трајаће симболично 50 дана.



,,Најављујемо веома квалитетан програм, ове године и квалитетнији због јубилеја. Првог фебруара Дани мимозе ће бити отворени концертом Здравка Чолића, слиједи традиционална берба мимозе и фешта од вина у Баошићима. Биће спортских, културних и других дешавања'', истакао је Вуковић.
 
Градоначелник Бијељине Мићо Мићић нагласио је да ће посредством Туристичке организације Бијељина бити организован одлазак Бијељинаца на Карневал мимозе.
 
,,Као и свих ових година организовали смо промоцију Карневала мимозе у Бијељини, а све већи број Бијељинаца заинтересован је за ову манифестацију у Црној Гори. Разговарамо увијек и о сарадњи са Херцег Новим, па се надам да ћемо остварити и заједничке пројекте'', додао је Мићић.