IZVJEŠTAJ SA SKUPŠTINE REGIONALNOG RUKOMETNOG SAVEZA BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

IZVJEŠTAJ SA SKUPŠTINE REGIONALNOG RUKOMETNOG SAVEZA BIJELjINA


Foto
Dana 17.5.2022 u Centru za kulturu Semberija sa pocekom u 19h odrzana je skupstina Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina.
 
Na skupstini su ucesce uzeli predstavnici zenskih i muskih klubova, sudijske i trenerske organizacije  iz Bijeljine, Zvornika i Brckog.


 
Sjednica je trajala do 20 i 30 h.
 
Sve odluke su donesene jednoglasno.
 
Na pocetku je izabrano trojno predsjednistvo koje je vodilo sjednicu do izbora predsjednika skupstine Regionalnog Rukometnog saveza Bojana Basici iz Zvornika.


 
Za predsjednika Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina jednoglasno je izabran Bogdan Rankic iz Bijeljine.
 
Clanovi UO RRS Bijeljina su Bogdan Rankic ,Miomir Trifkovic, Zvjezdana Nedic, Marko Govedarica, Damir Radenkovic.
 
Za sekretara RRS Bijeljina je izabran Obrenko Miljkovic iz Bijeljine.
 
Za predsjednika sudijske organizacije RRS Bijeljina izabrana  je gospodjica Zvjezdana Nedic iz Brckog.

Za predsjednika trenerske organizacije RRS Bijeljina izabran je Miomir Trifkovic.


 
Donesena je odluka da kandidati ispred RRS Bijeljina za skupstinu rukometnog saveza BiH budu Bogdan Rankic, Zvjezdana Nedic i Bojan Basic.
 
Donesena je odluka da predlog RRS Bijeljina za clanove UO RS Republike Srpske budu Bogdan Rankic, Sredo Vidakovic i Mario Mendes
 
Na veoma konstruktivnoj sjednici skupstine donesen je niz zakljucaka , koji ce imati za cilj poboljsanje rada saveza i svih klubova koji postoje i rade u gradovima Bijeljina, Brcko i Zvornik.


 
Na sjednici skupstine RRS Bijeljina donesena je jednoglasna odluka da kandidat RRS Bijeljina za predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske na predstojecoj skupstini Rukometnog saveza Republike Srpske bude dosadasnji predsjednik Marinko Umicevic.