FUDBALSKI KLUB RADNIK PRAVI TIM ZA NAREDNU SEZONU :: Semberija INFO ::

 

FUDBALSKI KLUB RADNIK PRAVI TIM ZA NAREDNU SEZONU


Foto
Iako je do početka prvoligaške sezone u Republici Srpskoj ostalo tridesetak dana igrački kadar Radnika postepeno se kompletira. Dosta je vremena trebalo da se situacija u semberskom prvoligašu stabilizuje nakon ispadanja iz Premijer lige BiH, nakon deset uzastopnih godina. Bijeljinci su prije nekiliko dana krenuli sa pripremama, a polako se i igrački kadar formira, obzirom da je klub na kraju sezone napustio gotovo cio tim.
 
- S obzirom da smo ostali bez čitavog tima u ovom trenutku je najvažnije da u što kraćem roku dovedemo mlade igrače koji imaju iza sebe jednu ili dvije sezone igranja u kontinuitetu. Isto tako, u planu nam je da tim pojačamo sa tri do četiri iskusnija igrača koja bi pomogla mlađim igračima da se što prije adaptiraju u novoj sredini", rekao je trener Radnika Velibor Đurić.
 
Đurić kaže da Radnik neće ići na pripreme, te da će cio trenažni proces njegova ekipa obaviti u BijeLjini.
 
- Mi u ovom trenutku pravimo, slobodno mogu da kažem, novi tim i istina je da nemamo dovoLjno vremena a isto tako nećemo ići na pripreme koje bi nam puno značile u ovome trenutku. Smatram da i pored neodlaska na pripreme možemo dosta uraditi ovdje u BijeLjini jer imamo sve uslove za dobar i kvalitetan rad. Proteklih dana momci odlično rade, a početkom ove nedjelje ubacili smo još jedan trening u naš raspored tako da ćemo dva puta dnevno trenirati. Za sada nemamo problema sa povredama i svi koji su se odazvali prozivci ispunjavaju svoje obaveze", rekao je na kraju Đurić.
 
Igrači koji su do sada pojačali Radnik: Slaven Stjepanović (Zvijezda 09), Nikola Stanišić (Drina Zvornik), Stefan Šavija (FK Tekstilac Odžaci), Adeshina Fatai (FK ŽeLjezničar, Sarajevo), Nenad Rašević (Sloboda, Novi Grad) i Nemanja Matović (OFK Crnjelovo).
 
(Sport Bijeljina)