LICE SA ČETIRI POTJERNICE KRILO SE ISPOD AUTA U BANjALUCI :: Semberija INFO ::

 

LICE SA ČETIRI POTJERNICE KRILO SE ISPOD AUTA U BANjALUCI


BANjALUKA - Goran Mihajlović (46) iz Pančeva, za kojim su raspisane čak četiri potjernice, uhapšen je nakon što je u Tržnom centru "Delta" ukrao kozmetiku, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Njega je u krađi otkrilo obezbjeđenje tržnog centra i pokušalo da ga zadrži, ali im je pobjegao i sakrio se u garaži ispod jednog automobila.

- Utvrđeno je da je u svojim lopovskim akcijama bio duže vremena. Prilikom krađa koristio je specijalna kliješta za skidanje senzora zujalica sa odijela. Postoje dokazi da je  ukrao jaknu vrijednu  600 KM iz radnje "Modiana" te određenu količinu kozmetičkih proizvoda i preparata za brijanje iz "CM-a". Takođe je ukrao određenu količinu  robe i iz radnji "HM" i "Njujorker" - rekao je izvor blizak istrazi.

Pojasnio je da je zahvaljujući specijalnim kliještima i skidanju senzora  osumnjičeni uspijevao da robu iznese iz radnji neprimjetno.

- Njega su u krađi otkrili radnici obezbjeđenja tržnog centra kojima je bilo sumnjivo njegovo ponašanje. Pokušali su da ga zadrže, ali on je nekako uspio da im umakne i sakrije se pa je pozvana policija - rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da je ubrzo stiglo više patrola koje su blokirale ulaze i izlaze u TC "Delta". 

- Nakon nekog vremena osumnjičeni je otkriven u garaži tržnog centra gdje se skrivao ispod autombila. Efikasnom akcijom policije brzo je savladan i uhapšen nakon čega je utvrđeno da je riječ o poznatom kriminalcu za kojim se traga - rekao je izvor "Glasa Srpske".

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da Mihajlovića terete da je od 28. avgusta od 1. septembra počinio više krađa.

- Osumnjičeni je identifikovan i lišen slobode 1. septembra nakon prijave da je nepoznata osoba u kozmetičkom marketu u tržnom centru ukrala određene proizvode. Efikasnom akcijom on je pronađen - rekli su u policiji.

Dodali su da je pretresom stana koji je koristio osumnjičeni na području grada Banjaluka pronađeno više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela. 

Debeo dosije

Kako je saopštila policija za Goranom Mihajlovićem potjernice su raspisali Interpol iz Ljubljane i Sarajeva. Od Slovenaca je dobio "plavu", a  od BiH dvije "crvene" potjernice.  Za njim tragaju i organi reda Brčko distrikta.
 
U policiji nisu pojasnili za koja krivična djela se potražuje osumnjičeni. Inače osumnjičeni ima podeblji policijski dosije.

(GlasSrpske)