Happy Travel: Proljećne ponude vikend putovanja :: Semberija INFO ::

 

Happy Travel: Proljećne ponude vikend putovanja


Iz Turističke agencije „Happy Travel“ podsjećaju građane da su turistički vaučeri dostupni svim punoljetnim građanima Republike Srpske do 30. juna 2021.godine. Onima koji još uvijek nisu iskoristili vaučer, ostaje mogućnost da ostvare subvenciju na putovanje u vrijednosti od 100 KM.

Happy Travel je u prethodnoj godini plasirao ubjedljivo najviše vaučera, a u 2021. godini  imaju aktuelna proljećna putovanja. Iz ponude izdvajaju:

Proljeće u SUNČANOM TREBINjU 
Vikendi u HOTELU KARDIAL Banja Vrućica
Proljeće na JAHORINI

Kompletnu ponudu svi zainteresovani mogu pogledati na sajtu www.happytravelbn.com.

Svi punoljetni građani Republike Srpske dobili su pravo na poklon turistički vaučer od 100 KM koji se može iskoristiti do 31. decembra. Zašto biste propustili priliku da provedete prijatan vikend na nekom lijepom mjestu u Republici Srpskoj?

ČETIRI RAZLOGA ZAŠTO JE SADA NAJBOLjE DA POŽURITE U VAŠU TURISTIČKU AGENCIJU:

1. Vaučer u vrijednosti od 100 KM možete iskoristiti prilikom rezervacije smještaja u Republici Srpskoj za bar dvije noći. Možete iskoristiti i dva vaučera za dvije osobe ako rezervišete smještaj za bar 3 noći. Npr. možete rezervisati smještaj za vikend na Jahorini, Trebinju, Banji Vrućici, Termama Ozren...izaberite neki od 45 hotela sa sajta HAPPY TRAVEL-a www.happytravelbn.com

2. Možete izabrati da li želite ići sopstvenim prevozom ili želite da Vam mi organizujemo sve - prevoz, smještaj, pratioca grupe i kompletan vikend program. Za Vas je HAPPY TRAVEL već pripremio nekoliko prijedloga koje možete pogledati na sajtu HAPPY TRAVEL-a www.happytravelbn.com

3. Apliciranje za turistički vaučer za Vas će uraditi naši agenti prodaje. Dođite u agenciju sa ličnom kartom, a sve ostalo je naša briga. Ne morate se opterećivati sa administracijom, obrascima, prijavama... Mi ćemo sve uraditi. Cijena aranžmana će se odmah umanjiti za vrijednost vaučera od 100 KM! 

4. Iskoristite nikad povoljnije cijene za vikend pakete! Uz minimalne doplate možete provesti sjajan jesenji vikend. Svakako, najveći hit je vikend na Jahorini uz doplatu od 30 KM! Da li možete zamisliti bolje proveden vikend od planinskih šetnji, vožnje žičarom, bob stazom, a sve u hotelu Bistrica, sa bazenom i svim pratećim sadržajima,“ poručuju iz HAPPY TRAVEL-a.