CENTRU BIJELjINE VRATITI STARI SJAJ :: Semberija INFO ::

 

CENTRU BIJELjINE VRATITI STARI SJAJ


Centar grada mora da izgleda reprezentativno i naša je obaveza da tako uskoro i bude, poručili su odbornički kandidati SNSD-a, prilikom razgovora sa sugrađanima u MZ Stari Grad u Bijeljini.
  • „S obzirom da SNSD u ovoj Mjesnoj zajednici tradicionalno ima snažnu podršku građana, u obavezi smo da im se nakon pobjede na lokalnim izborima, adekvatno odužimo i da im uljepšamo ovo najurbanije jezgro grada. Bijeli soliteri, jedan od gradsih simbola, moraju opet biti bijeli i mi ćemo sa našim građanima obnoviti fasade.Među prioritetima našeg rada, biće i izgradnja dječijih igrališta i sve ono što će pomoći da se kvalitet života podigne na najviši nivo“, rekao je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste SNSD za SG Bijeljina.
Odbornički kadnidat Zlatan Lazarević je obećao da će SNSD učiniti mnogo da svojim sugrađanima obezbijedi adekvatno šetalište i niz drugih sadržaja koji su neophodni da strogi centar grada zablista u punom sjaju i da je to obaveza koju SNSD mora vratiti sugrađanima zbog dosadašnje podrške. Stevan Trifković je istakao, da će nakon izbora i značajnijeg učešća SNSD- a u vlasti, zalagati se da Gradska uprava bude servis građana.

U razgovoru sa građanima centralnih gradskih naselja, predstavili su se i odbornički kandidati Milan Lazić i Boriša Ivanić, koji su pozvali birače da glasaju za listu SNSD-a i zajedničkog kandidat za gradonačelnika Miću Mićića.