POKRET USPJEŠNA SRPSKA: KONVENCIJA STRANKE U SRIJEDU :: Semberija INFO ::

 

POKRET USPJEŠNA SRPSKA: KONVENCIJA STRANKE U SRIJEDU


Kandidati Pokreta „Uspješna Srpska“ za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest, Nemanja Janković, Aleksandar Stevanović i Živka Malić, ocijenili su da su vodili profesionalnu  i uspješnu kampanju. Nemanja Janković je istakao da na izborima, koji će se održati 2. oktobra, zajedno sa njihovom koalicijom,očekuju poslanički mandat.

- Pozivam građane i sve naše simpatizere na konvenciju Pokreta uspješna Srpska, koja će se održati u Centru za kulturu, u srijedu sa pčetkom u 20 časova“, rekao je Janković i naglasio da koalicija Pokret uspješna Srpska, Narodna partija Srpske i Prva SDS, za kandidata za predsjednika RS podržava Milorada Dodika i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Osnivač Pokreta uspješna Srpska Zlatko Maksimović, takođe je pozvao građane na konvenciju koju će organizovati sa koalicionim partnerima.

- Pozivam sve naše sugrađane da dođu i da nam daju podršku na predstojećoj konvenciji. Očeujemo dobar odziv, s obzirom da prethodnih dana vidimo da je narod prepoznao naše ideje, naša djela, tako da smo sigurni da će PUS, zajedno sa našom koalicijom, imati dobru podršku na izborima“, rekao je Maksimović i naglasio da će se kandidati PUS-a kao budući poslanici, truditi da Narodna skupština Republike Srpske bude mjesto gdje će se donositi najbolja rješenja.

- U kampanju smo ušli na drugačiji način od mnogih drugih političkih stranaka. Mi nismo kritikovali, nismo pravili određene skandale, nismo imali govor mržnje, niti smo pričali samo o problemima. Pokret uspješna Srpska u ovoj kampanji je imao i prijedloge i rješenja za ono što mislimo da nije dobro. U ovoj kampanji smo imali svoj put, put uspješnih i težimo da u našoj državi svi ljudi budu uspješni“, podsjetio je Maksimović.


Semberija info - O. Stjepanović