POKRET USPJEŠNA SRPSKA SVEČANO ZAPOČEO KAMPANjU :: Semberija INFO ::

 

POKRET USPJEŠNA SRPSKA SVEČANO ZAPOČEO KAMPANjU


Foto: Semberija info
Pokret uspješna Srpska danas je, promocijom 70 novih članova stranke u Bijeljini, započeo predizbornu  kampanju za opšte izbore koji će se održati 2. oktobra.
 
Na svečanosti su predstavljeni i kandidati ove stranke za predstojeće izbore – Živka Malić, Nemanja Janković i Aleksandar Stevanović.
 

„Mladi su najveće bogatsvo našeg društva i treba više da se uključe u društvene tokove kako bi bilo bolje njima i svim građanima Republike Srpske i da bi se zaustavio odlazak mladih iz zemlje“, izjavio je na skupu predsjednik stranke prof. dr  Zlatko Maksimović.

Prema njegovim riječima, upravo zato je Pokret uspješna Srpska i odlučio da se kampanja započene upravo učlanjenjem 70 novih omladinaca u redove Pokreta Uspješna Srpska.


 
Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS Živka Malić pozvala je mlade ljude da se uključe u politički život kako bi zajedno stvarali bolju i usješniju Republiku Srpsku. 
 
Kandidat Pokreta uspješna Srpska za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nemanja Janković rekao je novinarima da ova stranka u svom radu akcenat stavlja na mlade.
 
On je podsjetio da je Pokret uspješna Srpska osnovan početkom 2016. Godine, na čelu sa prof. dr Zlatkom Maksimovićem, koji je i predsjednik Srpske.


 
Na koalicionoj listi Narodna partija Srpske Darko Banjac, Pokret uspješna Srpska, Prva SDS, kandidat za poslanika iz Pokreta je i Aleksandar Stevanović koji je istakao da u sklopu šire koalicije podržavaju kandidate SNSD Milorada Dodika i Željku Cvijanović za pojedinačne funkcije.  
 
(Semberija info)