USVOJENI PROGRAMI RADA: Održana sjednica Skupštine opštine Ugljevik :: Semberija INFO ::

 

USVOJENI PROGRAMI RADA: Održana sjednica Skupštine opštine Ugljevik


Odbornici Skupštine opštine Ugljevik usvojili su na današnjem redovnom zasjedanju program rada i finansijski plan za 2023. godinu nižih potrošačkih jedinica opštine Ugljevik: Centra za kulturu “Filip Višnjić”, Centra za socijalni rad, agencije za razvoj malih i srednih preduzeća opštine Ugljevik, Turističke organizacije Ugljevik, Doma zdravlja Ugljevik i Sportsko rekreativnog centra “Rudar”.



Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da je usvojena odluka o davanju na upravljanje, korištenje i održavanje zemljišta vjerskih infrastrukturnih objekata u Ugljeviku i Zabrđu komunalnom preduzeću “Kompred”.

- Ovom odlukom će se na bolji i kvalitetniji način upravljati  grobljima na području naše opštine - naveo je Perić.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevi Zoran Lazić rekao je da su danas usvojene odluke o imenovanju Vršioca dužnosti direktora Centra za kulturu “Filip Višnjić” kao i Vršioca dužnosti načelnika opšinskog Odjeljenja za opštu upravu.

- Skupština je velikom većinom podržala sve tačke dnevnog reda - rekao je Lazić.

Na današnjem zasjedanju usvojene su informacije o izvršenju programa jesenje sjetve na području opštine Ugljevik u 2022. godini, o stanju maloljetničke delikvencije za 2022. godinu kao i izvještaj o realizaciji programa rada Skupštine opštine Ugljevik za 2022. godinu.


Za Semberija info - Mladen Vasilić