MJEŠTANIN PATKOVAČE LIŠEN SLOBODE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA :: Semberija INFO ::

 

MJEŠTANIN PATKOVAČE LIŠEN SLOBODE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA


Dječak izboden nožem
 
Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, 22. novembra, lišili su slobode lice B.M. iz Patkovače zbog krivičnog djela ,,Ubistvo u pokušaju''.
 
Naime, Policijska stanica Bijeljina je 22. novembra, oko 21,35 časova od strane doktora Medicinskog centra Bijeljina zaprimila prijavu da je doveženo maloljetno lice (2006) sa više ubodnih rana nožem u gornjem dijelu tijela. Po izjavama ljekara maloljetnik je zadobio teške tjelesne povrede i nije životno ugoržen.
 
Operativnim radom na terenu istog dana oko 22 časa lišen je slobode izvršilac krivičnog djela. Na licu mjesta u Patkovači izvršen je uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Prilikom vršenja uviđaja pronađeno je i sa lica mjesta izuzeto sredstvo izvršenja.
 
U toku je kriminalistička obrada lica lišenog slobode, nakon čega će on, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Ubistvo u pokušaju'', biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini'', navedeno je iz policije.