STEVANOVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA GRADSKE BORAČKE ORGANIZACIJE


Na izbornoj Skupštini bijeljinske Gradske Boračke organizacije za predsjednika je izabran Miodrag Stevanović, koji je i do sada obavljao tu funkciju.
 
Stevanović je rekao da je ova organizacija jedinstvena i da će nastaviti da radi na tome da se poboljša položaj svih boračkih kategorija, a prioritet je zapošljavanje djece poginulih boraca.
 
On je naveo da će nastaviti da obilježavaju značajne datume iz srpske istorije, kao i da će raditi na održavanju spomenika poginulim borcima.
 
Stevanović je podsjetio da su u Bijeljini podignuta 52 spomenika poginulim borcima i da samo nedostaje u Mjesnoj zajednici Novi, ali da su u toku radovi koji će biti završeni ove godine.
 
"Grad Bijeljina je mnogo uradio za boračku populaciju - podijelio nekoliko hiljada placeva, nekoliko hiljada paketa za izgradnju kuća, a dodijeljen je i veliki broj stanova. Imamo još jedan broj djece poginulih boraca koja su nezaposlena, a moj najvažniji cilj u budućem radu jeste da ih zaposlimo", rekao je Stevanović novinarima.

Na današnjoj konstitutivno-izbornoj sjednici, osim predsjednika, izabrana je i tročlana delegacija u Skupštini Boračke organizacije Republike Srpske, te 15 članova Predsjedništva Boračke organizacije Bijeljina.
 
Srna