ЈУНИОРИ ФК РАДНИК У ПРВОЈ ЕКИПИ: НАГРАДА И ШАНСА ЗА НАЈБОЉЕ :: Semberija INFO ::

 

ЈУНИОРИ ФК РАДНИК У ПРВОЈ ЕКИПИ: НАГРАДА И ШАНСА ЗА НАЈБОЉЕ


Викенд пред нама резервисан је за утакмице 30. кола Прве лиге Републике Српске за фудбалере. Бијељински Радник је највећи дио актуелне сезоне провео на челној позицији прволигашког каравана гдје се налази и данас, са 14 бодова предности у односу на другопласирани ФК „Лакташи“.

Обзиром да се само чудо може испријечити између ФК „Радник“ и титуле првака Републике Српске у клубу су одлучили да у наредних пет кола Прве лиге РС шансу дају четворици јуниора. Ради се о момцима који имају стипендијске уговоре са Радником и који су ове сезоне носили плави дрес у јуниорској Премијер лиги БиХ те су својим играма привукли пажњу шефа стручног штаба прве екипеВелибора Ђурића. Ријеч је о Мићи Јевтићу (2005., штопер), Андреју Крстићу (2006., крилни нападач), Огњену Кленпићу (2006., централни нападач) и Дражену Крајишнику (2005., голман).

- Ово је још једна потврда да клупско руководство на челу са предсједником Недељком Ћорићем рачуна на наше младе фудбалере и пружа им безрезервну подршку у даљем развоју“, стоји у саопштењу Фудбалског клуба „Радник“.
 
Семберија ифно