U NEDJELJU FK“RADNIK“ DOČEKUJE DOBOJSKU SLOGU :: Semberija INFO ::

 

U NEDJELJU FK“RADNIK“ DOČEKUJE DOBOJSKU SLOGU


U okviru 10. kola Wwin Premijer lige BiH Fudbalski klub „Radnik“ će u nedjelju, 20. oktobra ugostiti ekipu FK „Sloga“ iz Doboja. Bijeljinski tim nakon devet kola zauzima osmu poziciju na tebeli sa 10 osvojenih bodova dok su Dobojlije dvije pozicije ispod sa utakmicom manje i osvojenih devet bodova.

-Ekipa Sloge ima jako kvalitetan sastav a u međuvremenu, promijenili su trenera. Imali su kvalitetnog trenera i po meni, doveli su još kvalitetnijeg i sigurno da u Bijeljinu dolaze sa ambicijama. Sa druge strane, vjerujem da će moji fudbaleri u nedjelju pokazati odnos i pristup kao na posljednjoj utakmici. Momci su dobro trenirali tokom pauze u prvenstvu gdje se nadam da ćemo uz maksimalan pristup svih nas ostvariti pobjedu“, rekao je Velibor Đurić trener FK „Radnik“ dodavši da u nedjelju Strahinja Jovanović sigurno neće moći nastupiti u plavom dresu.

Šef stručnog štaba i kapiten FK „Radnik“ izrazili su saučešće porodici preminulog profesora, fudbalera i trenera Ratka Radovanovića.

-Svi fudbaleri koji su prethodnih pola vijeka odrastali ovdje u Bijeljini, svi smo ga poznavali i znamo koliko je značio za FK „Radnik“ i fudbal u cijelini. Odlaskom profesora Radovanovića na gubitku je kompletan semberski sport“, izjavio je Aleksandar Vasić, kapiten FK „Radnik“ iz Bijeljine.
 
Semberija info