Синер још увијек не размишља о првом мјесту :: Semberija INFO ::

 

Синер још увијек не размишља о првом мјесту


Foto: Tanjug/AP
Као да је италијанске и свјетске медије изненадио огроман маркетиншки потенцијал Јаника Синера, који је млади играч “откључао” послије спектакуларног освајања Аустралијен опена.

Четврти играч свијета непрестано је у центру пажје медија претходних дана, али по његовим изјавама се види да је остао одмјерен и фокусиран на посао који га чека у наредној фази сезоне, али и каријере.

Упркос првом освојеном гренд слему, 22-годишњи Синер је и даље четврти играч АТП листе, али се и те како приближио Медведеву, који је остао трећи.

“Када ствари иду добро, онда увијек желиш више. Међутим, остаћу тих, радимо како бисмо остварили циљеве. Мој сан је одувијек био да узмем слем титулу – сад знам какав је осјећај и радићемо како бих то опет осјетио. Најбоље је сад да се вратим на терен и радим. Велика је разлика између топ 5, топ 3 и броја 1. Тренутно сам четврти”, рекао је врло трезвени Италијан.

У овом контексту треба издвојити и Синерову изјаву од прије неколико дана.

“Новак је посебна лига у односу на мене, а ја сам изузетно задовољан и овим једним”, рекао је Синер.

Риђокоси момак из Сан Кандида тренутно има 11 сингл титула на АТП туру, а занимљиво је да је побиједио Новака Ђоковића, најуспешнијег играча свих времена, на три од посљедња четири међусобна дуела, пише Спорт Клуб.

(Танјуг)