ЕМА КОВАЧ ПУТУЈЕ НА БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО :: Semberija INFO ::

 

ЕМА КОВАЧ ПУТУЈЕ НА БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО


У Београду ће се четвртог фебруара ове године одржати Балканско дворанско првенство  у атлетици за старије јуниоре. Најуспјешнија млада атлетичарка из Бијељине, Ема Ковач добила је позив селектора атлетске репрезентације БиХ за учешће на овом турниру на којем ће снаге одмјерити најбољи атлетичари Балкана.
-Ема је као пионирка испунила норму за ово престижно такмичење те се потајно надала позиву селектора. Позив је стигао прије пар дана и овим путем управа Атлетског клуба „Атлетик“ жели да се захвали челним људима Савеза на указаном повјерењу. Од ове календарске године Ема се такмичи у категорији млађих јуниорки и на такмичење одлази као најмлађа чланица репрезентације БиХ. Ово је први пут да један атлетски клуб из Бијељине има представника који је са оствареном нормом изборио учешће на једном овако престижном такмичењу. Еми желимо пуно успјеха, првенствено здравља и спортске среће у борби са старијим атлетичаркама“, стоји у саопштењу АК „Атлетик“ Бијељина.



Оствареним резултатима на званичним првенствима и бројним домаћим и међународним турнирима, Ема Ковач је годинама уназад била једна од најупјешнијих бх. атлетичарки у млађим категоријама. Редакција портала „Семберија ИНФО“ и „Семберских новина“ жели младој атлетичарки да настави са досадашњим успјесима и у јуниорској категорији.
 
(Семберија инфо)