​У БИЈЕЉИНУ СУТРА СТИЖЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ИГРАЋЕ СЕ ХУМАНИТАРНА РУКОМЕТНА УТАКМИЦА :: Semberija INFO ::

 

​У БИЈЕЉИНУ СУТРА СТИЖЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ИГРАЋЕ СЕ ХУМАНИТАРНА РУКОМЕТНА УТАКМИЦА


Извор: Семберија инфо

На иницијативу Удружења навијача „Црвена Звезда“ из Бијељине и Фондације „Делије“ из Београда, сутра ће се у сали бијељинске Гимназије одиграти пријатељска утакмица између сениорских екипа Рукометног клуба „Бијељина“ и Рукометног клуба „Црвена Звезда“ из Београда. Сав приход од продатих карата организатори ће усмјерити у хуманитарне сврхе.



- Рукометаши наша два клуба, свих узрасних категорија, сусрећу се стално на бројним турнирима. Са РК „Црвена Звезда“ имамо јако блиске и квалитетне односе тако да смо одмах прихватили иницијативу Удружења навијача „Црвена Звезда“ из Бијељине да организујемо овај меч. Утакмицу ће играти сениорски тимови и вјерујем да ћемо направити прави рукометни спектакл на паркету. У нашим редовима имамо много младих рукометаша код којих, од момента када смо им саопштили да ће играти против Црвене Звезде, видим другачији, још квалитетнији став на тренинзима. Свима нама ће, а посебно нашим младим спортистима, ова утакмица донијети много лијепих искустава“, рекао је за „Семберија ИНФО“ Богдан Ранкић, предсједник РС „Бијељина“.

Пријатељска утакмица РК „Бијељина“ и РК „Црвена Звезда“ игра се сутра, првог дана фебруара са почетком у 18 часова. Организатори очекују пуну салу и долазак преко 1000 навијача на трибине сале Гимназије у Рачанској улици.