КК „ШАМПИОНИ“ УЗЕЛИ УЧЕШЋЕ НА „GRAND PRIX CROATIA“: ПАЉЕВАЦ СРЕБРНИ У САМОБОРУ :: Semberija INFO ::

 

КК „ШАМПИОНИ“ УЗЕЛИ УЧЕШЋЕ НА „GRAND PRIX CROATIA“: ПАЉЕВАЦ СРЕБРНИ У САМОБОРУ



У Самобору је у току 32. међународни карате турнир „Grand Prix Croatia“ (19-21. јануар). Према броју и квалитету учесника али и земљама из којих долазе овај турнир спада у ред најјачих карате такмичења на Балкану.

На турниру су заступљене све узрасне категорије а учествује 1539 такмичара, из 233 клуба из 29 земаља (Азербејџан, Алжир, БиХ, Грчка, Ирска, Молдавија, Шкотска, Турска, Црна Гора, Словачка, Шведска, Тунис, Италија, Мађарска, Србија, Словенија, Енглеска, Украјина, Аустрија, Румунија, Сјеверна Македонија, Латвија, Данска, Холандија, Хрватска...).



Карате клуб „Шампиони“ из Бијељине учествовали са петорицом такмичара: Михајло Митрић (борбе, јуниори, -55кг), Синан Паљевац (борбе, јуниори, -68кг), Милош Симић (борбе, У21, -75кг), и Александар Новицки (борбе, У21, -84кг). Најбољи резултат остварио је Синан Паљевац који је освојио сребрну медаљу у својој категорији. Паљевац је до финала био доминантан у четири борбе против такмичара из Италије, Мађарске, Словеније и Украјине али у финалу није могао учинити много против на овом турниру изузетно расположеног Тониола Алвисе из Италије.