Седам голова Огњена Марковића у сарајевској Скендерији :: Semberija INFO ::

 

Седам голова Огњена Марковића у сарајевској Скендерији


У шестом колу Премијер футсал лиге БиХ за јуниоре, бијељинска екипа КМФ "Радник МД Схоп" је гостовала у сарајевској Скендерији, код екипе ГФЦ "Сарајево". Као и у претходној сезони и овај пут је то био дерби двије екипе које претендују за сами врх табеле, на она мјеста која воде на завршницу јуниорске футсал Премијер лиге БиХ. У утакмици која је оправдала епитет дербија успјешнија је била екипа КМФ "Радник МД Схоп" те је потпуно заслужено славила резултатом 7:5. Ова утакмица је била  својеврстан шоу једног играча. Иако је читава екипа одиграла на високом нивоу најбољи играч сусрета је био Огњен Марковић. Остаће уписано да је Огњен на синошњој утакмици био стријелац свих седам погодака за бијељинску екипу. 


 
-Овом симултанком Огњен је показао свој потенцијал и квалитет, те објективној сарајевској публици показао каквог бисера има бијељинска екипа. Треба напоменути да је Огњен и прошле сезоне био најбољи стријелац јуниорске Премијер футсал лиге БиХ, гдје је на дванаест утакмица постигао тридесет погодака. Најбољи показатељ за овај подвиг је и то да тренер сениорског тима, Перица Трифковић даје Огњену минутажу и у првој екипи", стоји у саопштењу за јавност КМФ "Радник МД Схоп".
 
Синошњом побједом екипа КМФ "Радник МД Схоп" је задржала стопостотан учинак у првенству. За петнаест дана у заосталој утакмици бијељински футсалери дочекују екипу КМФ "Јахорина" Пале и том утакмицом завршавају јесењи дио првенства.