Змајеви на Билином пољу дочекују Словачку, уживо на БХРТ-у :: Semberija INFO ::

 

Змајеви на Билином пољу дочекују Словачку, уживо на БХРТ-у


Извор: БХРТ (А.П.)

Фудбалери Репрезентације Босне и Херцеговине и Словачке вечерас у Зеници од 20:45 часова играју меч посљедњег кола групе Ј квалификација за ЕУРО 2024.  Утакмицу можете пратити у програму БХРТ-а.

Репрезентација БиХ је тренутно пета у групи са само девет бодова и раније је остала без шанси за директан пласман на ЕУРО.

С обзиром на незадовољство навијача, које су изразили након пораза од Луксембурга када су Змајеви изгубили 4:1, не очекује ни да ће стадион Билино поље бити попуњен, нити да ће атмосфера бити онаква на какву смо навикли.

Јуче је одржан посљедњи тренинг наше репрезентације на Грбавици пред вечерашњи меч.

Селектор Репрезентације БиХ Саво Милошевић је рекао да ће у вечерашњи меч ући са другачијим саставом од оног у Луксембургу.

"Знам да су људи љути, али морамо извући највише пред бараж у марту", поручио је селектор Змајева.

Милошевић је рекао да су неки играчи у прошлом мечу против Луксембурга показали да су спремни.

"Мислим да има и нешто позитивно од пораза у Луксембургу. Мислим да и не морам наводити имена. И оком се могло видјети који су били спремни да иду преко граница на терену. Када сам дошао казао сам да ће сваки играч морати дати максимум. На свим утакмицама је било јасно који момци су били спремни ићи преко граница. Ту убрајам и неке нове, који нису били позивани прије мога мандата", рекао је селектор Милошевић.