ЈОШ ПЕТ КОЛА ДО КРАЈА ПОЛУСЕЗОНЕ :: Semberija INFO ::

 

ЈОШ ПЕТ КОЛА ДО КРАЈА ПОЛУСЕЗОНЕ


Фудбалски клуб „Радник“ ће сутра, у оквиру 13. кола Прве лиге Републике Српске на Градском стадиону у Бијељини дочекати екипу ФК „Слобода“ из Мркоњић Града. Бијељински фудбалери се након 12. кола налазе на другој позицији на табели са 26 бодова (колико има и првопласирани ФК „Лакташи“) са седам побједа и пет ремија док гости из Мркоњић Града заузимају десето мјесто на табели Прве лиге са 16 бодова (пет побједа, један реми и шест пораза).

-Још је пет кола остало до краја јесењег дијела лиге. У ових пет кола три утакмице играмо на домаћем терену против екипа из средине или доњег дијела табеле Прве лиге. Обзиром на нашу форму, остварене резултате и домаћи терен, прихватамо улогу фаворита и тако ћемо се и поставити на терену. За сутрашњу утакмицу против Слободе на располагању су сви фудбалери осим Драгана Дошле“, рекао је Велибор Ђурић, шеф стручног штаба ФК „Радник“.

Екипа ФК „Радник“ је једина екипа која у досадашњем току првенства није уписала ни један пораз. Капитен екипе, Александар Васић је истакао да се фудбалери не оптерећују тим подацима.

-Као што је шеф рекао, у наредних пет утакмица идемо из утакмице у утакмицу. Трудићемо се да постигнемо што бољи резултат. Расположење у екипи је на одличном нивоу. Ми смо у 12 утакмица постигли 21 погодак што није мало али мислимо да ова екипа може још више па ћемо се трудити да, када је напад у питању, поправимо овај дио наше статистике“, изјавио је капитен Плавих.

Утакмица против ФК „Слобода“ игра се сутра на Градском стадиону са почетком у 16 часова.

(Семберија инфо)