БОЛАН ПОРАЗ РАДНИКА ОД ПРВАКА ДАНСКЕ :: Semberija INFO ::

 

БОЛАН ПОРАЗ РАДНИКА ОД ПРВАКА ДАНСКЕ


Футсалери Радника из Бијељине су у другом колу Лиге првака у футсалу доживјели пораз од Гентофтеа 6:3.

Осокољени добрим издањем против домаћина Плзена у првом колу, као и чињеницом да је Гентофте доживио тежак пораз у првом мечу од Риге 9:1, вјеровали су у Раднику да могу славити побједу којом би у посљедњем колу против Риге одлучивали о првом мјесту и путнику у Елитну рунду Лиге првака.

Кренуло је и у овом мечу идеално по првака Босне и Херцеговине, јер головима Миљана Оџаклића и Мирослава Миљковића послије седам минута игре имају лијепих 2:0 предности. Како је кренуло, изгледало је да ће Радник заиста и остварити своје жеље, али се онда ствари преокрећу у наставку утакмице.

Пред сами крај полувремена Johansson смањује на 2:1, а само што је кренуло друго полувријеме, Rasmussen постиже свој први од три гола на утакмици. Исти играч у 27. минути преокреће резултат на страну данске екипе, а онда настају нови проблеми. У неких пет минута размака Миљан Оџаклић добија два жута картона, па мора ван игре. Ипак, Радник успијева у првом нападу да изједначи. Мирко Маринковић је изнудио пенал, а Данијел Ружичић га претворио у гол, 3:3.
Нажалост, било је то све од Радника у овом мечу. Гентофте није успио са играчем више да постигне гол, али јесте након тога још три. Emil Rasmussen комплетира hattrick и доноси нову предност својој екипи. До краја меча мрежу првака Босне и Херцеговине тресу још Осцар Мерлинг Хансен и Нис Андерсен за коначних 4:3.

(​sportdc.net)