ЈОШ МЕДАЉА ЗА АК "АТЛЕТИК" НА ПРВЕНСТВУ РС :: Semberija INFO ::

 

ЈОШ МЕДАЉА ЗА АК "АТЛЕТИК" НА ПРВЕНСТВУ РС



У организацији АК "Гласинац" јуче је на Сокоцу одржано Појединачно првенство Републике Српске у атлетици за млађе јуниоре. 

- Као  што смо и навикли и овај пут се наши атлетичари кући враћају са медаљама и титулама. Медаље нисмо још избројали али знамо да их је много више него прошле сезоне. Поносни имамо разлога да будемо - изборили смо се да будемо најтрофејнији клуб у овом дијелу Републике Српске. Честике од цијелог стручног тима иду за најбоље такмичаре“, стоји у саопштењу за јавност АК „Атлетик“ из Бијељине.

Своју класу на првенству је још једном показала Ема Ковач, која је у дисциплини 800м показала да је неприкосновени владар ове категорије у Републици Српској. Ема је освојила златну медаљу и (још једну) титулу првака РС за 2023 годину.

Поред Еме наступили су још Бојан Милуновић, који је у премијерним наступу у новој дисциплини (трчање на 200м) освојио бронзану медаљу, те Искра Јовић и Драган Сенић који су такође трчали 800м и освојили четврто, односно пето мјесто. 

- Морамо да похвалимо и наше другарице Ању Стевић, златну у бацању копља и Катарину Вујадиновић која је била бронзана у бацању кугле и да им пожелимо добродошлицу у наш клуб“, поручили су из АК „Атлетик“.


АК Атлетик