ОК „РАДНИК“ ТРАЖИ НОВЕ ШАМПИОНЕ :: Semberija INFO ::

 

ОК „РАДНИК“ ТРАЖИ НОВЕ ШАМПИОНЕ


Градски одбојкашки клуб „Радник“ покренуо је пројекат популаризације мушке одбојке у основним школама са територије града Бијељина. Циљ акције је укључивање што већег броја дјечака како би их се путем спорта склонило са улице, одмакло од рачунара и мобилних телефона те им помогло формирали здраве животне навике.

-Дођите да се играмо и дружимо, да у шампионском ОК ''Радник“ направите своје прве одбојкашке кораке. Уз школоване тренере, са вишедеценијским искуством и знањем, постани и ти дио велике спортске породице са којом ћеш кроз игру и дружење упознати све чари овог спорта. Уз подучавање дјеце одбојкашким вјештинама акценат смо ставили и на педагошке аспекте, тако да ће дјечаци поред учења спортског знања имати прилику усвојити и манире лијепог понашања“, стоји у саопштењу за јавност ОК „Радник“ Бијељина.

Тренинзи млађих категорија Одбојкашког клуба „Радник“, одржавају се у салама Пољопривредне школе и Основне школе „Вук Караџић“, понедјељком, уторком и четвртком. Све детаљније информације потражите и на број телефона 065 537 919 (тренер Миодраг).