Има милионе, a не занимају га егзотичне дестинације: Ево гдје је Никола Јокић пронашао оазу мира :: Semberija INFO ::

 

Има милионе, a не занимају га егзотичне дестинације: Ево гдје је Никола Јокић пронашао оазу мира


БЕОГРАД - Никола Јокић није од спортиста који батерије послије напорне сезоне пуни на мору и егзотичним љетовалиштима. Вјероватно један у хиљаду!

Центар Денвера који је освојио НБА прстен и титулу уникатан је и по овом питању, јер одмара у родном Сомбору, у војвођанској равници са породицом.

Као и протеклих година, тако и ове Никола Јокић је са породицом, супругом Наталијом и кћеркицом Огњеном из Америке током љета стигао у родни крај. А, ту ужива у викендици која се налази ван града, то је “његово море” сваког љета.

Познат је Србин по томе што приватан живот чува далеко од јавности и медија. Нормално је да жели мир и спокој, без обзира на популарност јер је прва звијезда НБА лиге.

Никола Јокић живјео је са родитељима и браћом Страхињом и Немањом у згради, на четвртом спрату у улици Грује Дедића. Потом су се родитељи преселили у двориште са двије куће, гдје и данас живе. Никола Јокић на кружном току према Суботици и Бездану гради нови дом. Сомборци тај потез зову Венац.

На тој локацији су при крају изградње три велелепне куће за Николу и његову браћу, гдје ће они проводити љето када се врате из Америке.

Биће то оаза мира за Јокиће, а цијли посед биће опасан високом оградом, баш онако у војвођанском стилу, како би сачували спокој и интиму. Како причају мјештани Сомбора, Јокићева вила је изграђена у облику ћириличног слова “Г”.

О томе шта Јокић воли говорио је и његов кум Небојша Вагић у разговору за “BSC Happy portal”.

- Никола док је у Сомбору поред дружења и бриге о својим коњима, ужива у рекреативним активностима, играње тениса, пливања на базену, пецања, одлази и често на викендицу. Нас двојица волимо да спремамо храну у нашој домаћој радиности, веома му значи да буде окружен људима које воли. Поред нас се осећа комфорно искључиво на тај начин - причао је Вагић и додаo:

- Не воли никакве турбулентне ситуације. Обожава у слободно време да иде на сплаварање, сваке године идемо заједно на Тару. Природу обожава, да ли код нас на Дувану, река Тара или су то планине. То су те активности које не прескаче, ништа спектакуларно. Укратко – добра храна, добри људи, коњи.


Глас Српске