ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ, ПРЕДСТАВЉЕН НОВИ ШЕФ СТРУЧНОГ ШТАБА :: Semberija INFO ::

 

ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ, ПРЕДСТАВЉЕН НОВИ ШЕФ СТРУЧНОГ ШТАБА



Данас су почеле припреме за нову такмичарску сезону. Иако се још не зна статус Звијезде 09, односно да ли се игра Премијер или Прва лига Републике Српске, клуб улази у припреме са највишим амбицијама. 

Предсједник Звијезде 09 Борис Станишић поздравио је играче, пожелио им добро здравље и да се што боље припреме за наредну сезону. 



"Користим ову прилику да вас поздравим. Надам се да сте се одморили иако је кратак рок одмора био. Данас крећемо са припремама иако немамо јасну слику око наступа у Премијер лиги односно Првој лиги Републике Српске. 

Ми се надамо да ћемо сутра добити позитивне вијести и да ћемо играти Премијер лигу БиХ. 

На крају, добили сте сјајног тренера са сарадницима и надам се да ћемо заједно имати добру сезону", рекао је предсједник Звијезде 09 Борис Станишић.  

Предсједник Надзорног одбора Милан Јовић истакао је да лијепо видјети младе играче са највишим амбицијама али је подсјетио да ће се у наредном периоду прикључити појачања са којима је договорена сарадња за наредну такмичарску сезону. 

Јовић је представио играчима новог шефа стручног штаба са сарадницима. 



Нови шеф стручног штаба Михајло Јурасовић рекао је да данас крећу са припремама иако немају јасну слику али мотивација за рад не недостаје. 

"Ми тренутно не знамо да ли смо Прва или Премијер лига. Крећемо са радом и надам се да ће одлука доћи веома брзо. 

Што се тиче играчког кадра, исти ће бити допуњен. Чим стигне одлука о рангу такмичења тако ћемо и допунити играчки кадар. Надам се да ћемо у року седам дана комплетирати играчки кадар и квалитетно се припремати за почетак сезоне". 



ПРИПРЕМЕ НА ЗЛАТИБОРУ

"Што се тиче плана припрема, екипа ће тренирати до 24. јуна у Етно селу Станишићи, а потом идемо на Златибор гдје ћемо остати до 09. јула и одиграти шест утакмица", закључио је Јурасовић. 

СТРУЧНИ ШТАБ



Михајло Јурасовић, шеф стручног штаба

Дарко Милосављевић, први помоћни тренер

Срђан Солдатовић, тренер голмана

Андрија Стојановић, кондициони тренер

Лука Милићевић, аналитичар

Михајло Јурасовић био је инструктор и селектор свих омладинских селекција у Фудбалском савезу Србије, тренер у фудбалском клубу Чукарицки, тренер и техницки директор у фудбалском клубу Нан Тонг у Кини. 


Звијезда 09