Пријем за ОК Радник :: Semberija INFO ::

 

Пријем за ОК Радник


Поводом новог великог успјеха бијељинског спорта, предсједник Скупштине Града Бијељина Александар Ђурђевић данас је организовао пријем за играче и руководство Одбојкашког клуба „Радник“ који су недавно освојили прво мјесто у одбојкашкој Премијер лиги Босне и Херцеговине. Титула је освојена након серије од три побједе у финалу плеј-офа против ХОК „Домаљевац“.



„Ови момци су нас обрадовали још једним побједничким пехаром за Бијељину. Имамо много талентованих одбојкаша који су годинама у врху спорта Републике Српске и БиХ што је логична посљедица дугогодишњег квалитетног рада у одбојкашком клубу Радник. Локална управа има моралну и сваку другу обавезу да им обезбиједи боље услове за тренирање, али и одигравање међународних мечева, гдје промовишу наш град на најбољи могући начин“, истакао је предсједник Ђурђевић уз честитке на успјеху одбојкаша „Радника“.



Бијељинске одбојкаше очекује наступ у Лиги Шампиона, гдје планирају конкурисати и за домаћинство, а у разговору са предсједником Скупштине су истакли да очекују да ће институције и град наставити да их подржавају и да ће подршка сходно оствареним резултатима у наредном периоду бити још и већа. У спортском смислу истакли су да се надају имати среће у жријебању и за противнике добити екипе које су географски близу и чији начин игре познају, како би имали мање трошкове за путовање и више шанси за пласман у наредно коло Лиге шампиона.