Радоњић одлази из Торина због сукоба са Јурићем? :: Semberija INFO ::

 

Радоњић одлази из Торина због сукоба са Јурићем?


Сукоб Немање Радоњића са тренером Иваном Јурићем у дербију против Јувентуса одјекнуо је широм Италије, али и Европе.

Само 15 минута по уласку у игру, Јурић је одлучио да српског репрезентативца врати на клупу јер му је тако брзо попустила концентрација, а Јуве га је казнио трећим голом преко Бремера који је преломио меч (4:2).

Италијански медији јутро послије тог меча већ доносе информацију да су Радоњићу одбројани дани у Торину, али се неће вратити у Марсеј са позајмице.

Прошле недјеље су на сјеверу Италије схватили да су се испунили сви услови око активације откупа Радоњићевог уговора за два милиона евра. Зато се сада управа Бикова осјећа фрустрација јер су "заглављени" између жеља и потписа, преноси спортал.блиц.рс.

И Јурић је индиректно потврдио да бивши првотимац Чукаричког и Црвене звезде нема будућност у Торину.

"Борим се да разумијем ове ствари, али мислим да Радоњићу недостаје поштовање према фудбалу. Има ствари за које знаш да треба да урадиш, али се опредијелиш за супротно. То значи да ниси у игри. Има таленат, али очигледно за ових шест мјесеци заједничког рада нисам успио да га претворим у фудбалера", рекао је Јурић послије меча.

Торино ће сада морати да пронађе купца за Радоњића, чим почне прелазни рок у јулу. Међутим, јасно је да неће моћи да извуче новац који је платио Марсеју. Уосталом, као што није ни француски великан када га је платио 12 милиона евра Звезди љета 2018. године.

Хитри крилни фудбалер је ове сезоне на 23 утакмице у Серији А и Купу Италије уписао четири гола и двије асистенције.

Огласио се Радоњић

Српски фудбалер Немања Радоњић огласио се након дербија Торина, током ког је одиграо свега 15 минута, иако је ушао са клубе, пошто је брзо замијењен.

Радоњић се огласио на Инстаграму послије меча, те је јасно да је порука коју је изазвана овим што му је тренер урадио на дербију против Јувентуса.

"Веруј у себе, чак и онда када нико други не верује. Бог све види", написао је Радоњић на Инстаграму.

Иначе, однос Јурића и Радоњића у посљедње вријеме је далеко од идеалног, а хрватски тренер је недавно критиковао Србина због одређених ствари које му замјера. Усљед оваквог наставка цијеле приче, упитно је какав ће Радоњићев статус бити у наредном периоду.

Јувентус је у дербију славио са 4:2 на овом мечу, а голове за Стару торинску даму постигли су Квадрадо, Данило, Бремер и Рабио, док се асистенцијом за други гол истакао и Филип Костић.

Претходно је Торино двапут имао предност усљед голова Карама и Санабрије, док је Иван Илић провео 90 минута на терену и уписао асистенцију. На другој је страни Влаховић играо 86 минута, али без гола.