Нови државни рекорд екипе Стрељачког клуба „ТРБ“ :: Semberija INFO ::

 

Нови државни рекорд екипе Стрељачког клуба „ТРБ“


Протеклог викенда, у организацији Стрељачког клуба “Сарајево”, у олимпијској дворани „Зетра“ у Сарајеву одржано је 2. коло Премијер лиге БиХ у стрељаштву. Била је то прилика да чланови Стрељачког клуба  „ТРБ“ из Бијељине, наставе своју серију одличних резултата. 

Тако је у јуниорској конкуренцији, екипа у саставу Софија Ракић, Марија Трифковић и Ана Перић, убједљиво освојила прво мјесто, поставивши нови рекорд Босне и Херцеговине. У појединачном пласману, прво мјесто је освојила Софија Ракић, друго Марија Трифковић а четврто мјесто Ана Перић. Успјех је још већи, узимајући у обзир да су све три такмичарке 2008. годиште, односно да су још пионирке. 



У сениорској конкуренцији, екипа стрељачког клуба „ТРБ“ заузела је друго мјесто. У појединачном пласману, Софија Ракић је заузела друго а Марија Трифковић треће мјесто. 

- Добри резултати такмичара Стрељачког клуба „ТРБ“ резултат су преданог рада и вриједног тренирања наших такмичара, те одличан показатељ добре форме пред сениорско и јуниорско Првенство БиХ који су на програму 19 и 26. марта ове године”, стоји у саопштењу Стрељачког клуба “ТРБ”.