Доминација АК "Атлетик" на Појединачном првенству БиХ у дворани :: Semberija INFO ::

 

Доминација АК "Атлетик" на Појединачном првенству БиХ у дворани


Упркос лошим временским приликама атлетичари АК "Атлетик" током јучерашњег дана учествовали су на Дворанском првенству БиХ у Сарајеву и остварили за сада најбољи резултат у историји овог младог клуба. 
 
Лука Ракић је фантастичним хицем освојио златну медаљу и титулу Првака БиХ за цицибане у бацању кугле и доказао да у овој категорији нема конкуренције.
 
Катарина Бандука је први пут наступала за Атлетски клуб "Атлетик" и након само три мјесеца тренирања освојила сребрну медаљу и титулу вицепрвака БиХ за пионирке у бацању кугле. Ова медаља је посебно вриједна ако знамо да у овој категорији има фантастичних дјевојчица које годинама тренирају ову бацачку дисциплину.
 
Павле Ковач се овај пут окитио бронзаном медаљом. У клубу не крију задовољство бронзаном медаљом обзиром да је за противнике имао по годину дана старије атлетичаре. Поред тога, Павле је јуче први пут трчао дисциплину препоне и заузео четврто мјесто.
 
Лука Пајкић је јуче заузео два четврта мјеста такмичећи се у дисциплинама скок у вис и 60м са препонама. За Луку је ово био први наступ у овој тркачкој дисциплини гдје је показао да се од њега може много очекивати у годинама које долазе.
 
-Срећни смо и поносни на сву нашу дјечицу која тренирају у изузетно тешким условима, без дворане, по киши и снијегу али резултати не изостају. Браво и за наше тренере који својом знањем доказују да немогуће не постоји! Идемо даље другари, чекају нас нова такмичења и нове медаље", стоји у саопштењу Атлетског клуба "Атлетик" из Бијељине.